Szia! Üdvözlünk a PILÓTAPORTÁL-on!!! - Ahol mindig kék az ég!
Pilótaportál

Vissza a főoldalra!

     
Pilótaportál hírek

 

Fontos szerkesztői üzenet!

Könyvajánló: Repülj velem!

Most járok itt először!

Hány éves az agyad?

Mindennapi környezetvédelem! 

További hírek! 

***

Relaxációs hatású videót találsz a lap alján!Megoszthatod szállástippedet másokkal, vagy ajánlhatsz könyvet! Várjuk szavazatodat aktuális témánkban, és fényképedet a lap alján lévő vendégkönyvünkbe! A főoldal alján napi vallásos gondolatokat találsz!

Ha elsőkézből szeretnéd megkapni a híreket, felíratkozhatsz hírlevéllistánkra!

***

Legutolsó frissítés 2013. december 2-án!

 
 
 
 

 

     
Általános hírek
     
Partnerek

Budapest Approach 129.7 ÉLŐBEN!

Repülőszimulátor.hu

REPÜLŐSZIMULÁTOR.HU

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Vendégkönyv

 

 

     
Képgaléria
     
Metar, TAF

 Weather Underground

Hogy mi??

     
Keresés

Google

     
Repülőtéri webkamerák
     
Videók
     
Szótár

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
WSPR
PageRank Kereső optimalizálás

IP

látogató olvassa a lapot.

     
Felhőatlasz

 

changing_colors.gif - (1K)

     
Rólam
     
Napi evangélium

     
Látogatók száma
Indulás: 2007-11-02
     
Könyvajánló
[26-7] [6-1]

2013.12.27. 10:02 Idézet

Szeretnék egy dedikált példányt Laci bácsi!


2013.05.18. 05:05 Idézet

Kedves Laci !

Gratulálok a könyvedhez.

Remélem a pünkösdi "szellemi kiáradás" a felhők fölött továbbra is gyorsabban" hat".

Ölellek, Zsuzsa


2009.12.07. 09:43 Idézet
Széll Csaba

Csodálatos olvasmány, ami tényleg Nekünk és Rólunk szól. Sok könyvet olvastam már önfejlesztésről, de a REPÜLJ  VELEM a hiányzó láncszem.

Köszönöm Laci


2009.11.14. 08:53 Idézet

 

REPÜLJ VELEM!

 

 

Sok-sok hónap kitartó munkájának köszönhetően örömmel közlöm, hogy elkészült első, remélem nem utolsó könyvem!

 

Jogos lehet benned a kérdés, miért is ír egy pilóta önfejlesztő, pozitív könyvet? Tudod, mióta az eszem tudom, mindig is érdekelt az emberi boldogulás kérdése. Mitől lesz valaki sikeresebb, mint egy másik ember? Rengeteg könyvet elolvastam a témában, számtalan tanfolyamon vettem részt.

 

Választott hivatásomnak köszönhetően nap, mint nap, különböző nemzetiségű emberekkel találkozom. Szerencsére világunk még nem annyira globalizált, hogy ne lennének óriási különbségek a nemzetek gondolkodási mintái között. Meggyőződésem, hogy mi magyarok, végtelenül büszkék lehetünk hagyományainkra, kultúránkra, és népünk emberi tartására. Rendelkezünk azonban olyan gondolati és viselkedési mintákkal is, amelyek sajnos erősen gátolják boldogulásunkat és fejlődésünket. E könyv lényegében erről szól: 16 sikerkulcs, és ugyanennyi cselekvési gyakorlat segít bennünket abban, hogyan tehetjük saját életünket, ezáltal országunkat is jobbá, gazdagabbá, sikeresebbé, valamint hogyan ismerhetjük fel és valósíthatjuk meg igazi álmainkat.

E kifejezetten magyar emberek számára írt könyvből többek között megtudhatod hogyan:

- Gondolkozz és beszélj pozitívan

- Legyenek méltó céljaid

- Valósítsd meg álmaidat

- Alakíts ki egészséges énképet

- Legyenek nagyszerű emberi kapcsolataid

- Legyen sziklaszilárd hited

- Teremts igazi jólétet

- Válj az időbeosztás mesterévé

- Legyél fitt és őrizd meg egészségedet

- Válasszd a boldogságot

- Legyél kiváló és feddhetetlen.     

 

Néhány információ a könyvről:

A/5-ös formátumú, 84 oldalas színes borítós, igényes könyv.

Kereskedelmi forgalomban még nem kapható, magán kiadásban jelent meg.

Ára: 2000.- Ft  / db FIGYELEM! HA most megrendeled, nem kell postaköltséget fizetned!!

Megrendelheted e-mail-ben ,  pilotaportal@gmail.com

Fizetni csak kézhezvételkor kell, átutalással, vagy postai úton.

Hasznos olvasást kívánok:

Kiss László - pilotaportal.hu szerkesztő

 


2009.11.08. 17:07 Idézet

Szia Laci!Bizonyára már találkoztunk csak az a baj,hogy Te még jobb úlésben ülsz..Mikor leszel kapitány?Én 25-éve kockásként üzemelek.Szeretném a könyvedet deikálva kérni ha lehet.További jó repülést.Lang János repüzem vezető


2009.10.26. 21:29 Idézet

 

Az írás hivatalos megjenítési helye:

http://ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2009-10-22/richard-bach-hipnozis

Köszönet érte Uzseka Norbert-nek!


Richard Bach az volt a ’90-es évek elején, mint aki/ami ma Paulo Coelho, Müller Péter, vagy épp Rhonda Byrne The Secret - A titok című könyve.

Akkoriban viszont még nem volt akkora felhajtás a bestsellerek körül, és a – mondjuk azt, hogy – ezoterikus irodalom is valahogy „undergroundabbnak” számított, sokkal kevésbé volt jelen a mainstream médiában.
Ezzel együtt biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan örülnek, hogy az 1936-ban született amerikai szerző kb. 10 év után új könyvvel jelentkezett.
 
Bach még magyar kiadásaiban is megelőzte az említett Coelho-t, meg a másik nagy nevet, James Redfield-et, bár az eredetileg 1977-ben megjelent Illúziók című könyve nálunk csak egy évvel korábban jött ki, mint a fentiek első magyar nyelvű kötete (Coelho: Egy mágus naplója, eredetileg 1987; Redfield: A mennyei prófécia, 1993).
 
Nyilván Bach előtt is voltak írók, akik ezoterikus témákról írtak közérthetőbb, akár regényes formában, akik olyan gondolatokat fogalmaztak meg, mint pl. hogy a látható valóság, a tér és idő messze nem minden, ennél sokkal több van, ám más magyarázatot, illetve filozófiát adtak mindehhez, mint a nyugati vallások.
 
De ahogy Szepes Mária számos írása is csak a rendszerváltás után jelenhetett meg hivatalos, méltóbb formában, úgy a külföldi szerzők hasonló művei sem nagyon voltak elérhetőek ’89-’90 előtt (hacsak nem sci-finek címkézve).
 
Az Illúziók: egy vonakodó messiás kalandjai című vékony kötet, valamint a Jonathan, a sirály igen hamar lett sokak kedvence, hírük szájról szájra terjedt, és jókora Bach-rajongói bázis alakult ki.
 
Későbbi könyvei között azonban voltak kevésbé sikeresek is, és mindmáig vannak korábbi, magyarul kiadatlan munkái, alighanem azért, mert azok egy része a repülésről szól, s kevésbé Bach sajátos filozófiájáról.
De a repülés minden Bach könyv alapvető eleme, hiszen szerzőnk pilóta volt. Egy időben katonaként, később ezzel kereste a kenyerét (lényegében légi mutatványosként, sétarepülősként működött), aztán meg nyilván már csak kedvtelésből repkedett.
 
Mindezek fényében nem lehet meglepő, hogy Bach filozófiájának alapeleme a szabadság szeretete, az az iránti vágy, amit elsősorban a repüléssel szimbolizál, illetve köt össze.
 
A jó ideje csak elvétve, apróbb dolgokat publikáló író új könyvének is a repülés adja az alapját. A főszereplő Jamie Forbes, aki egy kisgépen járja Amerikát. Egy nap segélyhívást hall, amire senki más nem válaszol, ám ő épp a közelben van.
Egy Maria nevű nő kér segítséget egy másik kisgép fedélzetéről, amit a férje vezetett, egészen addig, míg rosszul nem lett (talán meg is halt), és az asszony nem tud repülőgépet vezetni…
 
Jamie válaszol a hívásra, és végül, rádión keresztül irányítva a hölgyet, eléri, hogy épségben landoljon egy közeli kis reptéren.
 
Másnap az újságokban látja viszont Maria esetét. Az asszony azt nyilatkozza, hogy úgy érzi, a másik pilóta (akivel így lényegében nem is találkozik személyesen) hipnotizálta őt, hiszen egyáltalán nem ért a repüléshez…
Ez pedig felidéz Jamie-ben egy rég eltemetett emléket, amikor egy színpadi hipnotizőr őt magát varázsolta el. Jamie akkor simán elhitte, hogy kőfalak közé zárták, és nincs kiút, csak ha a hipnotizőr segít…
 
Jamie még ugyanaznap találkozik egy különös nővel, aki a véletlent, illetve annak nem létét kutatja, és akivel remekül elbeszélgetnek a hipnózis mibenlétéről.
A hölgy, Dee Hallock jó adag gondolkozni valót ad Forbes-nak, arról, hogy a tér és idő nem létezik, ez mind, minden, amit látunk, hallunk, érzünk, hipnózis, amit egyrészt és elsősorban mi magunk, másrészt a többi ember hipnotizál belénk, és hogy valójában nincs halál, mert az csupán felszabadulás a hipnózisból, és így tovább.
 
Emellett kitér a Vonzás Törvényére is, amit így még sosem nevezett maga Richard Bach, ám amiről már évtizedekkel Rhonda Byrnes überbestsellere, A titok előtt írt.
Igaz, ő a maga stílusában tette: tanmesék, filozofálgatós regények formájában, nem pedig összecsődítve egy rakás okos és/vagy sikeres embert, kivonatolva, idézetgyűjteménnyé változtatva a mondanivalójukat. Kinek mi jön be, nem igaz?
 
Egyébként valóban nincs szinte semmi a könyvben, amiről Bach ne írt volna már korábban. Leginkább az Illúziók-ra emlékeztet a Hypnotizing Maria, azzal a legtöbb a hasonlóság.
 
Bach stílusa sem változott az évek során, most is ugyanolyan közérthető, egyszerű, amit és ahogy ír, bár persze nem hagy ki egy alkalmat sem, hogy a repülés szakszavait beleszője a sztoriba.
 
Aki eddig szerette, most is örülni fog neki, pláne, hogy olyan rég kaptunk tőle igazán új történetet.
Aki pedig még nem hallott róla, de maga is úgy érzi, hogy az élet, a lényünk több, mint amit kézzelfogható valóságnak érzékelünk, több, mint születés, gürcölés, halál, több, mint ami pénzzel megvehető meg szemmel látható, de még nem tudja, pontosan mit is gondoljon, az nyugodtan kezdheti Bach ezen vagy bármelyik említett könyvével az utazást.
 
Bach műveiben ugyanis az is a jó, hogy belépők egy kevésbé közismert illetve közmegegyezéses filozófiai, vagy akár életvezetési világba, kaput nyitnak olyan gondolatok, történetek vagy tanok felé, amik messze ősibbek, mint a mi materiális nyugati civilizációnk, és igazán csak az adott emberen múlik, hogy mit fogad be mindebből, meddig jut el, mennyit tesz magáévá.
 
És bár nem állíthatom, hogy bárkinek könnyebb lesz azáltal, hogy elolvas egy Bach könyvet, vagy nála is mélyebbre ás, de legalább kap egy olyan nézőpontot, egy olyan szemüveget a világhoz, amilyet társadalmunk alapvetően nem adna.
 
Még annyit, hogy az Illúziók-ból magyar film készült nemrég. Bár erősen kérdéses, hogy valaha mozikba kerülhet-e a film (a jogok miatt), amit eddig láttam belőle, az mind nagyon szép volt: www.illuziok.hu

Uzseka Norbert


2009.06.12. 13:33 Idézet

 

A szerző 26 évig szolgált a brit Különleges Légi Szolgálatnál, a Special Air Service-nél (SAS). Világsikerű könyve a leghíresebb harci elitalakulatoknál alkalmazott kiképzési technikákon alapul. A Túlélési kézikönyv részletesen bemutatja, hogyan maradhatunk életben a dzsungelben és a sarkkörön, a sivatagban és a hegyekben, a szárazföldön és a vízen, nélkülözhetetlen segítséget nyújtva a túrázóknak, a hegymászóknak, a vitorlázóknak és más szabadtéri sportok rajongóinak.

 


2009.04.07. 08:45 Idézet

Adjon öt percet, és megmondom, milyen anyagi jövõ elé néz! Hogyan?
Úgy, hogy meghatározom pénzrõl és a sikerrõl alkotott gondolati modelljét!

– T. Harv Eker

Elgondolkodott már azon, miért van, hogy némelyek könnyedén vagyonosak lesznek, míg mások egész életüket anyagi küzdelmek közepette élik le? Vajon a képzettségük, az intelligenciájuk, az ügyességük, az idõzítés, a munkaszokások, a kapcsolatok, a szerencse, vagy a szakmaválasztás, netán a befektetések teszik a különbséget?

A megdöbbentõ válasz: Egyik sem!

Ebbõl az életeket megváltoztató könyvbõl az olvasó megtudhatja, miként ismerheti fel és módosíthatja saját pénzrõlés sikerrõl alkotott gondolati modelljét úgy, hogy az megnövelje jövedelmét, és anyagilag függetlenné tegye.


2009.02.26. 18:32 Idézet

Lélegezni oly egyszerű, oly nyilvánvaló, hogy nem is akad senki, aki tudatában lenne mérhetetlen hatalmának. Az ember élete egy hosszú lélegzettel kezdődik, és egy mély kilégzéssel ér véget. A kettő között életünket befolyásoló lélegzetvételek milliói állnak. A tudatos légzés nem csak materiális, hanem finomanyagi világunkra is jelentős hatással van. Korunk embere azonban egyre kevesebb időt fordít arra, hogy természetesen lélegezzen. Tudatos gyakorlatokkal javíthatunk általános közérzetünkön, és helyreállíthatjuk a természetes kapcsolatot a lélegzet, a test és a tudat között. Markus Schirner légzéstechnikái betegség esetén elősegíthetik a gyógyulást, javítják a kisugárzást és növelik az önbizalmat, valamint megmutatják a tudatosulás felé vezető utat. A könyvben számos, keleti és nyugati tanokból származó légzéstechnikai módszer leírása található, melyek testi és szellemi síkon egyaránt hosszabb élethez, nagyobb levegőhöz juttathatnak minket.

2009.01.02. 12:51 Idézet

27 EZER ÓRA A LEVEGŐBEN
Császár Ezsébet

A könyv megvásárolható a  XVIII.ker Üllői u 443 sz alatti Librarium Könyvesboltban!

Negyven évnyi szárnyalás élményeit, vidám történeteit, izgalmas pillanatait örökítette meg s vetette papírra a szerző, Császár Gyuláné, - vagy ahogy egy újságcikkben találóan nevezték: "a bárányfelhők nagyasszonya". Az olvasmányos, könnyed stílusban írt izgalmas és gyakran mosolyt fakasztó történetek belopják az olvasót az irigyelt, misztikusnak tűnő légiutas-kísérők mindennapjaiba, kulisszatitkaiba. Volt mire visszaemlékeznie, hiszen a Malév légi flottájának összes repülőgép típusán dolgozott, kényeztette az utasokat. Az eltelt negyven év alatt több mint 27 ezer órát töltött a levegőben, amivel Guinnes-rekorder is lett egyben. A humorral átszőtt történetek könnyed stílusa miatt is remek kikapcsolódás - korhatár nélkül.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a "légből kapott" igaz történeteket, egy igazán avatott ember tollából.

Látó János

A könyv megrendelése


2008.10.28. 21:35 Idézet

 

 

Mi lenne, ha egy rendkívüli valakire bukkannék, mondjuk egy Sziddhártha vagy egy Jézus jelenne meg most, itt a mi időnkben, és hatalma lenne a világ összes illúziói felett, mert neki megadatott ismerni a mögöttük lapuló valóságot? És mi volna, ha találkozhatnék vele, ha ő is egy kétfedelűvel repülne, és ugyanazon a placcon szállna le, mint én? (Részlet)


2008.09.04. 20:54 Idézet

Matuzsálemi kor, kivételes életerő. A titok nyitja a tudomány tükrében.Mi lehet az oka, hogy a kaukázusi abházok, az Andok völgyében élők vagy Hunza és Okinawa lakói általában jóval hosszabb és egészségesebb életnek néznek elébe, mint ami a fejlett társadalmakban megszokott?

John Robbins, az Amerikában igen jól ismert és elismert táplálkozási szakértő nagy számú, tudományos vizsgálat eredményét összegezve mutatja meg, melyek azok az étrendi és életmódbeli tényezők, amelyek a leginkább befolyásolhatják egészségünket, közérzetünket; egyúttal rámutat a közösségi kapcsolatok, a szeretet fontosságára is, hiszen mindez jelentős mértékben felelős az ember fizikai és szellemi egészségéért, várható élettartamáért.


2008.07.31. 22:25 Idézet

A MADÁREMBER az utóbbi évtizedek egyik legszebb, legmegrendÍtôbb regénye. A magyar repülés hôstörténetérôl szól, Arról az elsô csodálatos korszakról, amikor az ember tudásának, és fôleg hitének erejével elôször fölszáll az égre. Olyan emberekrôl mesél, akik életüket kockáztatják álmaikért. Kvasz András, a `mezÍtlábas pilóta` vágya nem kevesebb, mint a pestkörnyéki Rákosmezô sarából fölrepülni a magasba, a felhôk fölé, s vászonból és zongorahúrokból összeeszkábált gépével utólérni a világot: a francia Bleriot-t, az angol, amerikai és német pilótákat, akik mögött ekkoriban már hatalmas és gazdag ipar áll. `Nem csupán hiteles krónika, de vallomás is ez a könyv - mondja az író. - Ebben a regényemben írtam le elôször, mit jelent nagyálmú embernek és magyarnak lenni. Nem a Föld vonzerejét a legnehezebb legyôznünk, hanem azt a valóságot, amely elôttünk is, utánuk is sok hitet és igyekezetet összetört.`


2008.07.07. 14:34 Idézet

 

A diétás ajánlás alapvető pillére a délelőtt csak gyümölcs, és az "ételek társításának" elve is. A szerzők szerint egyidejűleg nagy szénhidráttartalmú növényi, illetve nagy fehérjetartalmú állati táplálék nem fogyasztható. Állításuk szerint az együtt fogyasztott élelmiszer-féleségek (pl. hús + nagy keményítőtartalmú köret, kenyér) nem emésztődnek meg, hanem a gyomor sósavát semlegesítve rothadásnak indulnak. Ugyancsak ez a véleményük a főtt, tartósított gyümölcs, lekvár és gyümölcslé vonatkozásában; ezek szerintük a friss gyümölccsel szemben szintén erjedésnek indulnak a gyomorban. Ezzel szemben együtt fogyaszthatók külön-külön a húsfélék és a tésztafélék is a zöldségekkel.

További alapelvük, hogy mivel az emberi szervezet kétharmada víz, 70%-ban vízből (gyümölcsből és zöldségből) és 30%-ban koncentrált élelmiszerből (lényegében gyümölcs és zöldség kivételével minden más ételből) kell állnia a megfelelő étrendnek


2008.06.20. 11:26 Idézet

1900-ban született Lyonban, arisztokrata családban. 1944-ben tűnt el Korzika fölött, később derült ki, hogy felderítő gépét lelőtték a németek. Élete is, halála is legenda lett. Nem csoda. Hiszen a polgári repülés egyik úttörője volt, a szaharai és atlanti-óceáni postarepülő-vonalak felderítője és megszervezője, így élete bővelkedett regényes-romantikus fordulatokban. Kétszer le is zuhant, de túlélte, bár haláláig sejtjeiben hordta "a gyáva test emlékező iszonyatát". Balesetei, kényszerleszállásai mesebeli tájakra sodorták, megjárta a Kordillerák fagyos kőrengetegét és átvergődött a Szahara izzó holdbéli tartományain. Ám a legizgalmasabb és legfontosabb a szellem kalandja volt számára, a falusi éjszaka magányában, a majdnem üres szobában, az íróasztal mögött megélhető nagy kaland, az írás kalandja.
Íróvá a mestersége, pontosabban hivatása avatta: repülésről, repülőkről szól négy regénye, meg arról, ami a XX. század "metró és mozi közé szorult" embernyája fölé szálló, csillagok között bolyongó, tágabb, nem evilági horizontokhoz szokott ember szeme előtt feltárul. Az ég vándora odaföntről új módon veszi birtokba a földet, a felhők magasából már csak a tiszta lényeget, az igazi értékeket látja: az emberi méltóságot, nemességet, az önfeláldozást, hősiességet. Az 1929-ben, a Szaharában írt Déli futárgép-ben, az atlanti-óceáni postarepülő-vonalak felderítésének idején, 1931-ben született Éjszakai repülés-ben és Az ember földjé-ben, amely 1939-ből való, Saint-Exupéry ezeket a már-már lomtárba került értékeket fényesíti ki és mutatja fel, de sallangok, pátosz és illúzió nélkül. A hadirepülő-t már századosként az 1940-es francia összeomláskor írta, a hirtelen elharapódzott kishitűség és fogódzó-nélkül-maradás napjaiban. Az ernyesztő kétségbeesésnek ellenszegülő, kemény, tiszta hangú mű végén Hitvallásba foglalta megtisztult és megújult hitét, azt, hogy milyennek akarja látni az embert. Érvényes erkölcsöt próbált adni az érvénytelen régi helyett, a tettet magasztalva.
Egy kiábrándult, ernyedt kor modern lovagja, egy emberszabású heroizmus apostola ő, művei pedig a helytállás, a halállal való szembenézés párjukat ritkító írói dokumentumai.

2008.05.27. 08:12 Idézet

A könyv főhőse, a titokzatos "angol beteg" - mint kiderül, magyar gróf -, Almásy László valóban létező személy, kitűnő repülő és repülési szakértő, Afrika- kutató. Ondaatje könyve azonban nem az ő életregénye, alakját a szerző meglehetősen átírta, átértelmezte, jóllehet egyik legnagyobb felfedezését, a szaharai sziklarajzok egyik legszebb produktumának meglelését leírja a könyvben. A mű azonban másról szól. Mindenekelőtt egy kicsiny társaságról, négy emberről, akik a második világháború végén egy olaszországi kastélyban élnek: egyikük halálos betegként (ő Almásy gróf), másikuk, Hana betegápolóként, harmadikuk, Kip tűzszerészként, negyedikük afféle lógósként, akinek céljaira csak lassan derül fény. A világtól elzárt, a háborútól mégis körülvett kicsiny szigeten bontakozik ki a négy ember drámája.


2008.05.14. 21:21 Idézet

Az alkotó vizualizáció módszere csoda a szó legigazibb értelmében. Nem csak módszer, hanem tudatállapot. Olyan folyamat, amely által a fizikai létsíkon megvalósul, és láthatóvá válik isteni potenciálunk. Segítségével megértjük és kreatív módon használni tudjuk az univerzum működését irányító természeti elveket, s ez mély, jelentőségteljes fejlődést eredményez életünkben, amelynek során úgy tűnik majd, hogy csodákat teremtünk! Képzeletünk alkotó használatának ez a végső célja: hogy életünk minden percét az alkotás varázslatos pillanatává változtassuk, amelyben természetszerűleg mindig a legjobb, a legszebb és a legteljesebb életet választjuk, amelyet csak el tudunk képzelni. Minél többet alkalmazzuk Shakti Gawain módszerét annak érdekében, hogy szolgáljuk mások és önmagunk legmagasabb céljait, annál több szeretet, boldogság és siker talál majd ránk.

2008.04.26. 17:03 Idézet

 

Életigenlők könyve - Hét lépés a bőség és siker útján

A Lakewood-egyház 1959-ben alakult az Egyesült Államokban. Az elmúlt közel 50 év során emberközeliségével, szeretetteljes légkörével és határozott célkitűzéseivel gyűjtötte maga köré a híveket, kortól, faji- és nemi hovatartozástól függetlenül, az élet szinte minden területéről. Mára a Lakewood a legnagyobb taglétszámmal rendelkező felekezetté nőtte ki magát, sportcsarnokokat tölt meg vasárnaponként. A felekezet vezetését 1999-ben Joel Osteen atya vette át, aki folytatta édesapja fáradhatatlan munkáját, és közel 100 millió amerikai otthonba jutatta el a Lakewood-egyház pozitív üzenetét. Az egyház és ezzel együtt a műsor főbb üzeneteit összegyűjtő könyv azonnal a nemzetközi bestseller-listák élére ugrott, több hónapig őrizve vezető pozícióját.


2008.04.23. 13:50 Idézet

Az Illúziók című kötetben Richard Bach összeismerkedik Donald Shimodával, pilóta kollégájával, akinek egyik titka egy szarvasbőrbe kötött kis könyvecske, A Messiás Kézikönyve. „Csak fel kell ütni - mondta Shimoda -, és azt fogod benne olvasni, amire éppen a legnagyobb szükséged van.” A Messiás Kézikönyve hasznos útmutató az élet erdejében: ,,egy kérdésre gondolok magamban, behunyom a szemem, felütöm találomra a könyvet, és a bal vagy a jobb oldalra rábökök,,. A válaszok - hűen Richard Bach szellemiségéhez - érdekesek, váratlanok, néha pedig mulatságosak. Aki szereti a Ji csinget, annak ez a kötet is a szívéhez fog nőni. Nem elmélet, hanem módszer, s története nincs, mert Mi magunk vagyunk a történet. Csak engednünk kell, hogy segítsen nekünk, mert telis- tele van bölcsességgel.


2008.04.10. 09:53 Idézet

Életterünk megtisztítása alapvető fontosságú. E könyv szerzője, Karen Kingston feng shui-szakértő kifejti, hogy miképp válhatunk tisztább gondolkodásúvá, és hogyan segít ebben a tér harmonizálása. Könyvéből kiderül, milyen sokféle módon gátolja életünket az elakadt energia, mi szerepe van ebben a rendetlenségnek és a fölösleges dolgok halmozásának. Az érzelmi ballasztok elengedése és a tér megtisztítása között szoros összefüggés van. Megtudhatjuk, miért és miként érdemes életünk új lehetőségeire kaput tárni. Példái az egyszerű élet örömeit és ígéretes távlatait tárják elénk.


[26-7] [6-1]

     
Névnapok
     
Ajánló

Újabb kiadás!

changing_colors.gif - (1K)

Vélemények

     
Szavazás
Kérjük szavazz az alábbi támában!
Mi a véleményed a Malév bukásával kapcsolatban?

Nekem mindegy, eddig sem utaztam sehová
Nekem mindegy melyik légitársasággal utazom
Ez történt, na és? Ugyis drága volt
Mélyen lesújtott a hír
Szerettem a Malévet, megbízható volt
Rendkívül sajnálom, és felháborít
Sajnálom és tartok a negatív gazdasági hatásaitól
Összeesküvés, borzalom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Repülőjegy

     
Chat
Ide írhatod meg üzenetedet!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Szállásajánló

Új!

Nyaralás Krk - szigetén!

 changing_colors.gif - (1K)

     
Világóra
Világóra(Kód)

Kattints a képre

 A US Air Force hivatalos szemüvege

     
Pontos idő
     
Friss műholdkép

(ÚJ!)  Metnet előrejelzés

     
SMS hírdetőfal
     
Napkelte, napnyugta

Click for Budapest, Hungary Forecast

     
Letöltések, linkek
     
Szórakozás

     

ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!